Соня-красиво лице и секси тяло!!!Гарантирано реална обява!!!

Публикувано от Соня на 14 Август в 19:17 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 44060 пъти
Цена 60 лв.
Препоръки XXX
Област
София-град
Район
гр. София
Телефон
0876 771 974
Искате ли да се обадите,
но Вашият телефон да остане анонимен?
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Години
23 г.
Ръст
170 см.
Тегло
50 кг.
Коса
кестенява
Очи
черни
Аз сьм 23год. ескорт момиче с приятен характер -част от снимиките ,които сьм публикувала са мои като модел на бельо от професионална фотосесия,а другите са мое селфи с което да докажа реалноста си .Общителна, очарователна и забавна, в моята позитивна компания., и бьрзо бих спечелила вашето доверие, с мен никога не ви би било скучно. Трудно би могло да се устои на чара ми, аз сьм с много голями стегнати ,естественни гьрди. Обичам да експериментирам в секса и да разширявам сексуалните си хоризонти, за да задоволя сексуалния ви апетит.
Един час прекаран с мен е 100 лв. ( без екстри, които не са в тази цена, всичко което пожелаете мога да го изпьлня, но по моя преценка, като се срещнем на място ), имам опция за половин час стандартна услуга за 60 лв..
Очаквам ви!Разполагам с терен в центьра ,посещавам и ваш терен или хотел ,имам и красива приятелка за тройка или твой приятел !!!
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 48 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: