Задържащ спрей - 100% ефект

Публикувано от SEXNAEKS на Днес в 10:39 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 3771 пъти
Цена 39 лв.
Област
Район
Телефон
0883 200 732
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Stud 100 е задържащ спрей за забавяне на еякулацията и удължаване на половия акт. Вече няма да изпитвате неудобство от преждевременното изпразване и незадоволеността на партньорката!

Напълно безвреден е, без мирис и вкус. Лесен е за употреба!

За най-добри резултати са достатъчни 1 до 3 пръскания върху главичката и ствола на еректиралия пенис. След нанасяне се разтрива леко, за да може активното вещество да се усвои от кожата.Опаковката от 12 g (с дължина само 7,5 сm) е снабдена с дозаторен спрей, който позволява около 120 впръсквания.

При използване С презерватив: Напръсква се главата на пениса в еректирало състояние 1-2 пъти, след което се изчаква 5-10 мин и се слага презервативът. След това се преминава към секс(орален, вагинален, анален)

При използване БЕЗ презерватив: Напръсква се главата на пениса в еректирало състояние 1-2 пъти, след което се изчаква до 10 мин да попие напълно. През това време с партньорката/рът не се прави никакъв секс(орален, анален, вагинален), за да не се разнесе и към приемащия партньор. След като е попил хубаво спреят може да се премине към полов акт.

Дискретна доставка.

За София може и лично предаване!

Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност Пиши
на подателя
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: