Erotic Massage Sofia

Публикувано от EROTIC MASSAGE на Вчера в 14:47 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 20110 пъти
Цена 60 лв.
Препоръки XXX
Област
София
Район
гр. София, Младост 4
Телефон
0892 211 299
Искате ли да се обадите,
но Вашият телефон да остане анонимен?
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
” Тантра е път към нашия истински потенциал, да бъде духовно и сексуално установена в блаженството на свободата и любовта ”

Всяка сесия е различна; Отговорът на всеки човек също е различен. Няма цел да се достигне и да не се чувства правилно. Изцелението е пътуване, което клиентът предприема, а не процедура, която лечителят извършва.
Масажът също ни дава разрешение да празнуваме удоволствието без срам. Каквото и да се случи за вас, е добре дошло, независимо дали това е емоционално освобождаване, дълбока релаксация или изискано удоволствие в тялото ви. Всички части на тялото се масажират и почитат с масаж тяло-тяло само по един начин, така че да можете да се научите да получавате напълно.
За някои хора просто получаването може да бъде доста трудно. Но ще ви покажа, че може да бъде много полезно да се оставите в ръцете на друг човек. Добре е просто да приемете удоволствието, вместо да чувствате, че сте част от интерактивен танц за ухажване на интимност. Тя ви освобождава от желанието да ”мислите и правите” и ви оставя в правилното състояние на ума, за да ”се отпуснете и почувствате”.
Всичко, което е необходимо, е да бъдете толкова честни, колкото можете да бъдете с мен за това, което ви трябва и какво търсите. Колкото повече знам за вас, толкова повече ми позволява да планирам възможно най-доброто преживяване.

”The Tantra is a path to our true potential, to be spiritually and sexually established in the bliss of freedom and love”

All you need to do is be as honest as you can be with me for what you need and what you are looking for. The more I know about you, the more it allows me to plan the best possible experience.
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност Пиши
на подателя
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: