НОВО!!! *МАСАЖ НА ДВОЙКИ*

Публикувано от spa.massage на Вчера в 21:42 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 3738 пъти
Цена По договаряне
Област
Район
гр. София , Стрелбище
Телефон
0882 526 174
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Вземете любовния си живот на по-високо ниво!

Ако искате да откриете друго измерение на връзката си, Шакти Студио ви кани на едно вълнуващо ново пътешествие към едно различно преживяване, което ще превърне вашите фантазии в реалност и ще трансформира чувствеността във вашата връзка завинаги.

Чувственият масаж на Шакти за двойки включва голяма интимност, като и двамата партньори лежат един до друг, което позволява еротичната енергия да премине между вас, докато получавате масажа едновременно. Нашите двойки еротичен масаж ще възобнови сексуалната ви искра, ще създаде дълбоко преживяване, ще подобри чувствената ви интимност и ще ви даде съвети и техники, които можете да използвате един в друг в бъдеще. Нашите еротични масажи ще създадат изцяло ново измерение на връзката ви.

Те са съобразени с вашите предпочитания. Знаем, че всяка двойка е различна и всеки има нужда от различен подход.

Еротичния масаж за двойки е масаж на цялото тяло с топло масло, което с любов се прилага върху всеки сантиметър от вашите тела от опитни ръце, които ще останат в контакт с кожата ви, без да прекъсват връзката между вас, стимулирайки и удължавайки божествения ви опит. Вашите масажисти ще използват различни терапевтични масажни техники, за да ви помогнат да се отпуснете и да се отдадете на по-дълбоките си сетива, като ви отпускат за удоволствията, които следват.

Работим с предварително запазени часове!
Моля, за информация и запазване на часове, обадете се на посочения номер.

Очакваме Ви с нетърпение!
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност Пиши
на подателя
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: