5* уикенд за двама

Публикувано от Pavel на 20 Август в 12:08 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 336 пъти
Цена за час Без финансови ангажименти
Област
Район
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Терен
Собствен терен
На адрес
Хотел
В кола
Предлагам уикенд на нашето Черноморие за красива и разкрепостена дама, заедно с мен. Няма фиксирани дата, за когато се разберем. Уикендът ще е в 5* комплекс, с всички разходи покрити от мен, в замяна очаквам с дамата да се забавляваме и да си прекараме хубаво и в интимен план :) За мен: на 31 години, интелигентен, възпитан, с обноски, българин (не съм ром), млад и добре изглеждащ, здрав и с най-висока хигиена. За теб: търся същите качества и в дамата, държа изключително много на хигиената и на това да можем да си прекараме хубаво времето и на плажа, и на разходка, да можем да си говорим и да се забавляваме в и извън леглото :).
Важно: Обявата е само за дами! Предложението е описано ясно и точно, не предлагам никакво допълнително заплащане към него, целият уикенд и почивка са от мен. Ако ви е срам да сменим снимки или да се видим на скайп, не пишете, няма как да взема някого с мен на такъв уикенд, без предварително да сме се харесали и двамата!
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност Пиши
на подателя
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: