Пенис помпа за по-голямо мъжко самочувствие от Sex Shop Amazonka

Публикувано от Sex Shop Erotic Center N1 Студентски на 16 Септември в 18:06 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 147 пъти
Цена 60 лв.
Област
Район
Телефон
02 / 868 57 57
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Пенис помпа за по-голямо мъжко самочувствие от Sex Shop Amazonka.bg

Уголемете Вашето мъжко достойнство повече и получете още стимулиране и наслада. Помпата ще уголеми вашия пенис, ще задържи кръвта в него и ще остане трайно, така че той да е максимално ползотворен и изпълнен с мощ и стимулация.

За да има ефект продукта, помпата трябва да се ползва редовно, като така ерекцията Ви ще бъде по-твърда, по-дълга, като с времето и уголемяването ще остане постоянно и без нея. Пенис помпата работи на вакуумна основа, тоест тя има специална ръкохватка, която чрез изпомпване на въздуха, създава вакуум и изпълва пениса с кръв и го изтегля. А за да проверявате напредъка си устройството е придружено и с дигитален екран за измервания.

Помпата е лесна за употреба, но бъдете внимателни. Помпайте постепенно и внимателно, не наведнъж!!!
След това с въздушната клапа се изпуска въздуха и изважда, вече, уголеменият член.

Вижте и други модели или различни продукти от други категории в нашия онлайн магазин https://amazonka.bg или на физическия ни магазин в Студентски град - София - до Фантастико, зад Вивакома на ул. Акад. Борис Стефанов 12.
Амазонка бг предлага широка гама от всякакви еротични продукти на топ качествени и известни марки за различни вкусове и желания на супер цени.
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: