Стимулиращи вибрации на компактните вагинални топчета от Sex Sho

Публикувано от Sex Shop Erotic Center N1 Студентски на Днес в 16:26 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 84 пъти
Цена 22 лв.
Област
Район
Телефон
02 / 868 57 57
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Стимулиращи вибрации на компактните вагинални топчета от Sex Shop Amazonka.bg

Вагинални топчета, със сребристо пластмасово покритие. В тях има по-малки топчета, които при движение създават приятни и стимулиращи вибрации, които ще ви накарат да изживеете един невероятен оргазъм Diameter 3.0cm - 1.2inch Gross weight 0.08 KG Package size 10,80 x 16,00 x 4,00

За да тренирате себе си можете да ползвате тези вагинални топчета. С тях ще стимулирате себе си, ще изпитате удоволствие и ще затегнете вашите вагинални мускули. Те са направени от специална пластмаса която е безвредна. Лесни са за употреба и определено след редовна употреба ще усетите вие и вашия партньор разликите.

Вагиналните топчета са със вътрешни тежести ( по-малки топчета ), които при задействане се движат и създават приятни и стимулиращи вибрации с които ще обучите вашите вагинални мускули, но и ще получите страхотен оргазъм. Можете да ги позлвате навсякъде - докато шофирате, чистите, работите или докато се разгождате, защото са компактни и дискретни. ефект ще има, опитайте! Оргазмите ще са по-добри и вашият партньор ще е доволен от стегнатите ви мускули. Въведете малко разнообразие в ежедневието и ползвайте продукта когато и където пожелаете. Не се притеснявайте, лесно се почистват и са издръжливи освен че са лесни за употреба.

Поръчайте сега на amazonka.bg или елате в шания магазин в Студентски град.

За безпроблемно позлване, препоръчваме позлване в комбинация с лубрикант на водна основа.

Вижте и други модели или различни продукти от други категории в нашия онлайн магазин https://amazonka.bg или на физическия ни магазин в Студентски град - София - до Фантастико, зад Вивакома на ул. Акад. Борис Стефанов 12.
Амазонка бг предлага широка гама от всякакви еротични продукти на топ качествени и известни марки за различни вкусове и желания на супер цени.
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: