Стимулиращи вибрации на компактните анални вибриращи топчета от

Публикувано от Sex Shop Erotic Center N1 Студентски на Днес в 16:26 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 80 пъти
Цена 29 лв.
Област
Район
Телефон
02 / 868 57 57
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Стимулиращи вибрации на компактните анални вибриращи топчета от Sex Shop Amazonka.bg

Ако търсите нови усещания нещо различно в любовните игри този продукт ще ви донес точно това.
Изпитайте нови и нестандартни усдоволствия с качествени анални вибриращи топчета, които биха ви донесли двойни усещания. Те са гладки и лесни за почистване от качествен материал съобразен с международните изисквания. Те не се нуждаят от батерии и са проектирани със специална въже за лесно изваждане, Не съдържат фталт, аромат, латекс или други опасни вещества. Наслаждавайте се спокойно на страхотни и вълнуващи удоволствиявия с този артикул. Можете да поставите толкова, колкото искате, бавно и внимателно колкото ви харесва и се чуствате добре. За двойно удоволстивие можете да опитате да изтеглите топчетата по време на оргазъм. Топчетата вибрират леко, с всяко движение на тялото Ви, доставяйки Ви удоволствие. Дори и най-малкото движение на тялото ви ще активира изключителни, тихи вибрации, които не изискват батерии! Това е така поради уникалната технология с която разполага, а именноспециален механанизъм който чрез преместване на тежестта във вътрешността им произвежда енергия. Аналните вибриращи топчета са интереснен и предизвикателен артикул, който можете да опитате и с вашия партньор, като така ще си доставите взаимно удоволствие.

От вас зависи колко ще е разнообразен секса. За подпомагане на любовния акт именно предлагаме подобни продукти, такива каквито ще ви донесът разлика или липсата която търсите. Заместител на изневярата ;) Опитайте и други продукти.

Поръчайте сега на https://amazonka.bg или елате в шания магазин в Студентски град.

За безпроблемно позлване, препоръчваме позлване в комбинация с лубрикант на водна основа.
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: