При проблем с ерекция използвайте MaxSize - по-добър от виагра

Публикувано от Sex Shop Erotic Center No.1 Студентски на 20 Октомври в 15:30 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 185 пъти
Цена 5 лв.
Област
Район
гр. София , Студентски град
Телефон
02 / 868 57 57
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Искате удоволствие но имате еректилни проблеми ?

Не се притеснявайте, ние притежаваме едно от най-добрите решения за вас. По-добър от виагра и различни видове медикаменти, лесен за употреба и не уврежда тялото ви по никакъв друг начин и без странични ефекти.

Предлагаме ви MaxSize Cream, едни страхотен продукт с който можете да забравите за проблема с лесно и бързо нанасяне, след което можете да започнете да се любовате на секса с вашия партньор.

Той има уникална съставка, наречена Butea Superba, която е като азиатската виагра. MaxSize Cream е вазодилататор, който извежда кръв на повърхността по кожата. Прилагайки MaxSize крем върху главата и вала на пениса, той започва да се абсорбира през кожата и генерира приток на кръв. Това е крем за ерекция, който също се чувства наистина добре с усещане за нагряване на охлаждане. Това е продукт, който ще се радвате и на вас, и на партньора ви. Качествен топ продукт, на достъпна цена, само при нас!

Поръчайте на https://amazonka.bg или елате във физическия ни магазин в София - Студентски град, до Фантастико, зад VIVACOM.

Пълна дискретност, отзивчивост и топ цени за всички наши клиенти.
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: