Задържащ Спрей+Вибриращ Еластичен Пръстен

Публикувано от Kamelias на 09 Април в 10:03 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 107 пъти
Цена 39 лв.
Област
Район
гр. София , Център
Телефон
0877 566 100
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Спрей+Вибриращ Еластичен Пръстен Допълнителна информация
спрей за забавяне акула 25000 витамин Е - Описание на продукта

Deadly Shark 25000 Delay Spray с витамин Е е специална формулировка, предназначена да помогне на мъжете да удължат представянето си в леглото и да дадат на късметлийките си многократни оргазми, тъй като тяхното време на съвместен живот се удължава до 10 пъти в сравнение с обичайното им време.

Формулата, макар и мощна, е щадяща кожата, тъй като е обогатена с витамин Е. Двойките могат да се отдадат на орален секс със спрей, а жената може да не открие разликата, тъй като спреят ще се абсорбира напълно в кожата. Спреят за забавяне работи като млечна упойка и позволява на мъжете да изпълняват отново и отново и отново.

Спреят осигурява успокояващ ефект и осигурява несравнима сексуална увереност, която го кара да я чука за по-дълго време с достатъчна интензивност и страст. Двойките могат напълно да се насладят на времето си в леглото, тъй като те могат да се насладят на различни позиции, а тя може да изпита множество оргазми. Можете да й дадете приятно изтощение и да видите как стене в хипнотизиращо удоволствие.

Продуктът е прикрита благословия за мъже с проблем с преждевременната еякулация, тъй като те могат да се насладят на напълно удовлетворяващ секс с партньора си, тъй като еякулацията им се забавя до голяма степен.

Какво съдържа спреят Deadly Shark 25000 Delay Spray с витамин Е?

- Deadly Shark 25000 Delay Spray за мъже съдържа одобрена доза от 10% лидокаин, което е често срещаната съставка, открита в почти всички спрейове със забавяне. Химичното съединение десенсибилизира главата на пениса, което позволява на мъжете да се отдават по-дълго от нормалното представяне в леглото.
Как да използвам Deadly Shark 25000 Delay Spray с витамин Е?
- За първи път направете пробен спрей върху ръката или краката си и го оставете за 5 минути. Ако не получите алергична реакция, значи сте готови да се насладите на пълноценен секс с партньора си
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност Пиши
на подателя
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: