Desi

Публикувано от VIP ESCORT GIRLS на Вчера в 18:42 ч., Управление на обявата, Обявата е видяна 1553 пъти
Цена за час 150 лв.
Област
Район
Телефон
0878 984 476
Раб. време
0:00 ч. до 24:00 ч.
Години
25 г.
Ръст
166 см.
Тегло
55 кг.
Коса
руса
Очи
пъстри
Размер на гърди
C
Вид гърди
Силиконови
Татуировки
Да
Терен
На адрес
Хотел
Стил. Коректност. Дискретност. Общуване на високо ниво и изградени принципи на работа. Добра и приятна компания. Индивидуален подход, според нуждите на клиента.
Работя от 10 сутринта до 02 ч. след полунощ на мой/ваш терен или хотел. Пътувам и извън града, като транспорта се заплаща отделно.

В това време вие получавате грижа, внимание и релакс. Услугите са стандартни и включват стандартен секс и френска, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с презерватив и до две освобождавания в рамките на час. Освен това като комплимент към клиента съм включила и отпускащ масаж на горна част.
30 мин. - 100 лв. (едно освобождаване)
1 час- 150 лв.
2 часа- 300лв.
Само масаж с едно ръчно или орално освобождаване 30 мин. - 70 лв., като масажът се извършва по бельо.

Ако държите на коректност, хигиена и... добре похарчено време, ще отговоря подобаващо на вашите очаквания и заедно ще изпълним момента с удоволствие!

Ако търсите компания за вашата отпуска или почивка?! Ако имате нужда от приятна вечер в ресторант/кино/ бар и човек с който да се усмихвате?! Или ако просто ви се разговаря?! Отворена съм за всякакви идеи и предложения. За по-дълъг период от време цени от 800 до 1000 лв. на ден (според продължителността на ангажимента).
Гарантирана анонимност и медицински контрол.
Редакция / VIP Запиши в Бележника Съобщи за нередност Пиши
на подателя
КОМЕНТАРИ КЪМ ОБЯВАТА:
За да може да виждате коментарите към обявите, обявите с гарантирано реални снимки, както и да пишете собствени коментари, и препоръчвате, трябва да изпратите SMS
на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.
Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.
КОД ЗА ДОСТЪП: